Využite nákup v našom e-shope s nádychom sviežich cien. Jedinečnosť zliav objavujte celou šírkou sortimentu, ako poďakovanie za nákup prosím využite % Zľavový kupón: KUPELNESK
Obchodné podmienky  >>  Cena za dopravu

Cena za dopravu pri dovoze sanity, obkladov a dlažieb, sprchových kútov, vaní, interiérových dverí, hydromasážnych vaní, kamenných obkladov, vaní z liateho mramoru, vodovodných batérií, žľab APZ


Cena za prepravu obkladov / dlažieb

Prepravu tovaru ako obklady / dlažby zabezpečujeme vozidlami a vodičmi určenými na prevoz krehkého tovaru. Obklady a dlažby sú prepravované zväčša na paletách priamo k zákaznikovi. Pri prevzatí zákazník má právo vizuálnej kontroly dodaného tovaru za účelom zistenia možného poškodenia.

Rozvoz  u nás zakúpeného tovaru zabezpečujeme po celom území Slovenska.
Cena dopravy sa spravidla pohybuje od 0,00.- €, presná cena dopravy sa pohybuje v závislosti od aktuálnej situácie na trhu, miesta dodania, spôsobu doručenia, hmotnosti, druhu prepravovaného tovaru, a požadovanému termínu dodania.
V prípade nadrozmeru (dĺžka nad 150 cm / výška+výška+šírka+šírka+dĺžka je viac ako 3 m) a krehkého tovaru-keramika, sa cena vypočíta individuálne podľa miesta doručenia v cene už od 0,00.-€
Vašu aktuálnu cenu za dopravu spravidla vidíte veľmi jednoducho v nákupnom košíku na základe navolenia "Oblasti doručenia" pri zadávaní fakturačných údajov ešte pred odoslaním objednávky, pri rozmanitom zložení objednávky sa cena počíta, máte právo sa na cene za dopravu s nami dohodnúť aj telefonicky, v pípade ak sa neviete pri objednávaní tovaru rozhodnúť. O celkovej cene za dopravu (aj cene zadarmo) ste následne nami informovaný po prijatí vašej objednávky. Ak náklady za prepravu sú pre vás privysoké, objednávku môžete následne ihneď zrušiť bez poplatkov, prípadne nás požiadať o úpravu tejto ceny za prepravu.

 

 

... pohodlný nákup cez eshop www.kupelnesk.sk  pre montážnika či koncového zákazníka,  vždy odborne práve pre Vás ...
 

Tovar expedujeme zákazníkom cez zazmluvnených prepravcov:

- spoločnosť TOPTRANS, ktorá umožňuje zákazníkom si tovar pred vodičom rozbaliť a skontrolovať, aj keď nie je poškodený obal.   Pri dodaní tovaru, máte právo tovar vizuálne a aj fyzicky skontrolovať, či dodaný tovar, nie je poškodený!

- spoločnosť DPD.

- paletová preprava viacerými prepravcami

Tovar doručujeme po celom Slovensku a do viacerých krajín ako napr: Česko, Maďarsko, Slovinsko, Rakúsko, Poľsko, Chorvátsko a iné.

 

INFO   Všetok tovar, ktorý ponúkame a predávame na našej internetovej stránke pochádza výhradne zo slovenského zdroja, a teda v prípade reklamácie tovaru je všetok u nás zakúpený tovar reklamovaný priamo na Slovensku u výrobcu prípadne slovenského distributéra!  -  týmto šetríme Vaše prípadné stresy z nemožnosti vyreklamovať tovar zakúpený cez český, poľský, nemecký či iný internetový obchod, alebo reklamovať tovar pochádzajúci z neoficiálnej distribúcie !!!

 

KúpeľneSK, s.r.o.

Ľ. Podjavorinskej 2788 / 7C

91501 Nové Mesto nad Váhom