Využite nákup v našom e-shope s nádychom sviežich cien. Jedinečnosť zliav objavujte celou šírkou sortimentu, ako poďakovanie za nákup prosím využite % Zľavový kupón: KUPELNESK
Obchodné podmienky  >>  Odstúpenie od kúpnej zmluvy

Odstúpenie od kúpnej zmluvy

Odstúpenie od kúpnej zmluvy

Podľa Zák.č.102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v zmysle ustanovenia §-u7, máte právo odstúpiť od takto uzatvorenej zmluvy bez udania dôvodu do 14 dní odo dňa prevzatia tovaru. Kupujúci svoje právo odstúpiť od zmluvy uplatňuje písomne formou emailovej správy na mail obchod@kupelnesk.sk
Tovar spolus listom o odstúpení je nutné osobne priniesť alebo doručiť na prevádzku obchodu, adresa: KúpeľneSK s.r.o. Ľ.Podjavorinskej 2788/7C, 915 01 Nové Mesto nad Váhom, najlepšie osobne, alebo spoľahlivou kurierskou spoločnosťou, prípadne slovenskou poštou, v tom prípade nutne ako BALÍK (Poštový kuriér), avšak nie na dobierku, ani nie ako doporučený list-zásielku (pošta nevie takýto typ zásielky doručiť, ak presahuje hmotnosť 2 kg a rozmer 38x30x5cm !) .
V žiadosti o vrátenie tovaru uveďte číslo objednávky/faktúry, dátum nákupu, číslo Vášho bankového účtu pre vrátenie peňazí a tento doklad zasielat spolu s tovarom.
Tovar, ktorý sa vracia nesmie javiť známky používania , musí byť v pôvodnom obale (pri otváraní výrobku a jeho vyberaní z obalu, tento obal otvárajte takým spôsobom, aby sa dal tovar spätne opäť riadne zabaliť) s kompletným príslušenstvom vrátane záručného listu, návodu atď. , musí byť nepoškodený a zasielate ho spolu s dokladom o kúpe. Kupujúci vracia tovar výhradne na svoje náklady! Tovar vyrobený alebo objednaný na mieru alebo požiadavku nie je možné vrátiť!
Formulár na odstúpenie od zmluvy je možné stiahnuť tu!

Vrátenie tovaru pre obchodníkov

Pre obchodníkov platí kúpna zmluva uzavretá podľa obchodného zákonníka a naša firma neakceptuje vrátenie tovaru inou cestou ako formou riadnej reklamácie, pokiaľ nie je inak dojednané v dodatku kúpno-predajnej zmluvy.