Využite nákup v našom e-shope s nádychom sviežich cien. Jedinečnosť zliav objavujte celou šírkou sortimentu, ako poďakovanie za nákup prosím využite % Zľavový kupón: KUPELNESK
Poradňa

Časté otázky:
 

- Obrázky.:
Pozor obrázky na našom webe môžu byť aj ilustračné, resp. zobrazujú viac ako tovar v ponuke, rozhodujúci je názov ponúkaného tovaru.

- GROHE, HANSGROHE, HANSA a ostatné.....:

Naše produkty a to všetky bez výnimky sú originálne výrobky svojich výrobcov dodávaná iba v 1.triede kvality

- Podomietkové teleso
Vrchný diel batérie, ovládacie tlačítko a iné je možné kombinovať iba s podomietkovým telesom / systémom výrobcu rovnakej značky

- Výber obkladov:
V prípade doobjednávky obkladov / dlažieb, nutne musí zákazník vedieť šaržu svojho pôvodného obkladu, ktorá je uvedená na balení svojho súčasného obkladu. Zákazník si musí uvedomiť, že sa jedná o prírodné materiály, kde je fyzicky nemožné vymiešať tú istú farbu, preto sa udávajú šarže v rámci jednej farby. Ak chce zákazník spraviť dokládku, musí na to upozorniť predajcu. Doobjednávka sa dá vybaviť LEN UVEDENÍM ŠARŽE, vtedy je istota, že Vám bude doručený rovnaký výrobok ako máte doma. Uvedenú šaržu preveríme u výrobcu/distributéra/v sklade. Pri neuvedení šarže v doobjednávke je NEMOŽNÉ zabezpečiť rovnakú šaržu.
Rovnako tak je nevyhnutné pred pokládkou skontrolovať zhodnosť dodaných šarží. Položený obklad/dlažbu nie je možné reklamovať z dôvodu rozdielností šarží.


- Total Clean JIKA
Funkcia TOTAL CLEAN zaisťuje lepšie oplachovanie prostredníctvom systému splachovacích kanálikov, ktoré sú umiestnené po celom obvode toaletnej misy.

- Stavebné výšky pre dvere
SK norma:
Minimálny stavebný otvor Ho: 2008 mm
Maximálne prekrytie 6 cm záklapkami hornej zárubne: 2043 mm
Maximálne prekrytie 8 cm záklapkami hornej zárubne: 2063 mm

PL norma:
Minimálny stavebný otvor Ho: 2062 mm
Maximálne prekrytie 6 cm záklapkami hornej zárubne: 2097mm
Maximálne prekrytie 8 cm záklapkami hornej zárubne: 2117mm

- Náhradné diely
Každý náhradný diel doporučujeme vyberať vždy podľa udania presného kódu výrobku, kde podľa tohoto kódu u výrobcu vieme preveriť a potvrdiť správnosť výberu..